VOKSEN-INTRODUKTION

 
VOKSEN-INTRODUKTION 2024 - Kom og vær med :-)

Hvis du gerne vil begynde at spille tennis eller har spillet tidligere og gerne vil i gang igen, er dette forløb helt sikkert noget for dig. Her kan du også lære andre nye spillere at kende og på den måde finde nogen at spille med.

Når forløbet er afsluttet, kan du fortsætte med at træne på holdet for let øvede og derefter deltage i indendørs aktiviteterne.

Voksenintro startede i igen i maj 2024 Det er et tilbud til dem, der har lyst til at prøve tennis på en billig og uforpligtende måde.

Der er 3x 2 timers undervisning for begynder, hver lørdag i maj fra kl.9.00 - 11.00. Du får en lille indblik i tennissportens teknik, taktik og spilleregler, samt møder nogle andre mennesker, der måske har lyst til at spille med dig efter endt kursus.

Det koster 300 kr. som inkluderer både en ny ketcher og træning. Ketcheren kan du beholde, hvis du efterfølgende melder dig ind i STF. Samtidigt ved indmelding i STF får du de kr. 300,00 som du har betalt for kurset refunderet, hvis du sender en mail med kvittering af kontingentbetalingen til medlemsadministrator. 

Mere om tilmelding når udendørs sæsonen startet igen i 2024

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram