Forretningsbetingelser for Sorø Tennisforenings website og undersider

Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens juridiske navn: Sorø Tennisforening
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 7397 2310

Adresse: Sorø Tennisforening, Ringstedvej 20, 4180 Sorø.

Officie web-adresse: Soroetennis.dk

MEDLEMSPROFIL
Ved oprettelse af medlemsprofil accepterer du:
1) at foreningen kan vise foto af dig på klubbens hjemmesider
2) at foreningen kan vise holdlister med dit navn på klubbens hjemmesider
Endvidere accepterer du som træner, leder eller udvalgsmedlem - at dit navn, telefonnr., mobilnr. og e-mail må vises på klubbens hjemmesider.

PRISER
Alle priserne på Sorø Tennisforenings webside og undersider er i danske kroner DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

Når du via dit betalingskort køber et af følgende produkter:
- Medlemsskab af klubben
- Tilmelding til hold (eller flere hold)
- Køber i webshop
- Tilmelder dig til et event/arrangement.
Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.
Sorø Tennisforening kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50.- og under.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

BETALING
Soroetennis.dk og undersider kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort + Visa/Dankort
eDankort
Mastercard + Visa Electron

Betaling sker forud.
Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Sorø Tennisforening samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos Sorø Tennisforening har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Personer, der ønsker at melde sig ind i Sorø Tennisforening opretter medlemsprofil med eget valg af brugernavn og en adgangskode. Det er medlemmets ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes via e-mail til de e-mailadresser medlemmet har oplyst.

COOKIES
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer medlemmet benytter.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD
Sorø Tennisforening tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Sorø Tennisforening er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Sorø Tennisforening og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af Soroetennis.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.
- at Soroetennis.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Sorø Tennisforening og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Sorø Tennisforening ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Sorø Tennisforening. Sorø Tennisforening påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Sorø Tennisforenings ydelser på Soroetennis.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til klubbens formand.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram