Juniortennis i Sorø Tennisforening

 Indendørs sæson vinter 2021/2022

1. oktober 2021 begynder indendørssæsonen for juniorerne. Vi spiller om onsdagen i badmintonhallen. Der kan vælges mellem tiderne: 16-17 eller 17-18. Isabelle Binet står for træningen. Prisen for vintersæsonen er 500 kr.

Man kan tilmelde sig her.

Udendørs Kontingent

Kontingent for juniorer er uændret i 2021. De 800 kr. for juniorer omfatter både medlemskabet i klubben, fri benyttelse af baner (husk at bestille på nettet) samt træningen to gange om ugen.

Træning

I år satser vi på vores egne trænere. Vi tror, at det giver mere til klublivet både på og uden for banerne, når trænerne er at finde på anlægget flere gange om ugen enten som trænere, spillere og i socialt samspil som aktive medlemmer.

Laurids Hansen og Isabelle Binet står for juniortræningen i år. Begge er velkendte ansigter i klubben både som spillere og trænere. De vil få hjælp af hjælpetrænere. Laurids og Isabelle vil koordinere træningsforløbet, så I møder begge trænere, og at der en gennemgående rød tråd i deres træning af juniorer.

Træningshold deles op i forhold til alder. Træningen kommer til at foregå om tirsdagen og torsdagen, så du får mulighed for at træne to gange om ugen. Der gøres opmærksom på, at Laurids og Isabelle har ret til at flytte børn fra et hold til et andet, hvis spillerniveauet passer bedre på et andet hold.

Træningen begynder tirsdag den 11/5-2021.
Der er ikke træning i skolernes sommerferie.

Træning for børn indtil 11 - 12-års alderen foregår på følgende tidspunkter:

  • Tirsdag kl. 17.00 - 18.00 med Laurids
  • Torsdag kl. 16.00 - 17.00 med Isabelle

Træning for børn 12+ foregår på følgende tidspunkter:

  • Tirsdag kl. 18.00 - 19.30 med Laurids
  • Torsdag kl. 17.00 - 18.00 med Isabelle

Tilmeld dig til træning under Juniorer/Træning. Men inden da, skal du oprette en profil på hjemmesiden, med mindre du allerede er medlem.
  

Forældreindsats

Vi håber, at STF er et sted, hvor børnene trives, og at de oplever nogle hyggelige fællesskaber både på og uden for banerne. STF ønsker at oprette et juniorudvalg for at styrke indsatsen i klubben på juniorfronten. Som forældre er det jer, der bedst kender jeres barns behov. Bestyrelsen er af den overbevisning, at børn trives bedst, når de oplever, at deres forældre interesserer sig aktivt også i fritiden, når der sker socialt samvær både på og uden for banerne. Bestyrelsen vil derfor gerne have et forpligtende samarbejde med forældrene, hvor juniorudvalget er bindeled mellem juniorerne, trænere og bestyrelsen. Juniorudvalget får selvfølgelig også bemyndigelse til at komme med gode forslag til aktiviteter samt står for sociale aktiviteter uden for banerne.
Interesserede kan kontakte Mikael Lindegaard.
 

Tennisskolen

Uge 27 - 4 dage - 5/7-2021 + 6/7-2021 + 7/7-2021 + 8/7-2021. 
  • Er du vild med tennis, eller har du bare altid gerne villet prøve det så læs med her!
  • Er du mellem 6 og 16, kan du deltage i Sorø Tennisforenings tennisskole.
  • Du behøver ikke at være medlem af tennisforeningen.
Det hele foregår på tennisbanerne ved Sorø hallen, Sorø i tidsrummet kl. 9-15 alle dage. Tennisskolen tilrettelægges af vores dygtige klubtrænere, Laurids Hansen og Mikael Lindegaard.

Om torsdagen er forældrene velkomne til at spille med fra kl. 14.00, og vi slutter af med at hygge med kaffe, kage og sodavand.
Medbring: Sportssko, madpakke, drikkedunk, solcreme og selvfølgelig godt humør. Foreningen sørger for saftevand og frugt alle dage.
Tennisketcher kan lånes.

Pris: 500 kr.

Tilmeld dig Tennisskolen her

Frist for tilmelding den 28/6-2021.

Kontaktperson i bestyrelsen:
Mikael Lindegaard
Tlf: 31611528
Mail: junior@soroetennis.dk

 

Nyheder

Sponsorer