Juniortennis i Sorø Tennisforening

2022 

Udendørs sæsonen '22 er på vej med træning og en masse andre aktiviteter for juniorer.
Vi forventer at have fastlagt dage og tidspunkter for træning senest i slutningen af marts. Følg med på Facebook 

 

Udendørs Kontingent

Kontingent for juniorer er uændret i 2022. De 800 kr. for juniorer omfatter både medlemskabet i klubben, fri benyttelse af baner (husk at bestille på nettet) samt træningen to gange om ugen.

Træning

I år satser vi på vores egne trænere. Vi tror, at det giver mere til klublivet både på og uden for banerne, når trænerne er at finde på anlægget flere gange om ugen enten som trænere, spillere og i socialt samspil som aktive medlemmer.

Laurids Hansen og Isabelle Binet står for juniortræningen i år. Begge er velkendte ansigter i klubben både som spillere og trænere. De vil få hjælp af hjælpetrænere. Laurids og Isabelle vil koordinere træningsforløbet, så I møder begge trænere, og at der en gennemgående rød tråd i deres træning af juniorer.

Træningshold deles op i forhold til alder. Træningen kommer til at foregå om tirsdagen og torsdagen, så du får mulighed for at træne to gange om ugen. Der gøres opmærksom på, at Laurids og Isabelle har ret til at flytte børn fra et hold til et andet, hvis spillerniveauet passer bedre på et andet hold.

Træningen begynder Onsdag den 4/5-2022.
Der er ikke træning i skolernes sommerferie.

Træning junior foregår på følgende tidspunkter:

  • Hold 1. > Onsdag kl. 16.00 - 17.00 Træner er Isabelle Binet + hjælpetræner
  • Hold 2. > Onsdag kl. 17.00 - 18.00 Træner er Isabelle Binet + Hjælpetræner

Træning junior på følgende tidspunkter:

  • Hold 3 > Torsdag kl. 16.00 - 17.00 Træner er Oliver Frederiksen + Hjælpetræner
  • Hold 4 > Torsdag kl. 17.00 - 18.00 Træner er Oliver Frederiksen + Hjælpetræner

Tilmeld dig til træning under Juniorer/Træning. Men inden da, skal du oprette en profil på hjemmesiden, med mindre du allerede er medlem.
  

Forældreindsats

Vi håber, at STF er et sted, hvor børnene trives, og at de oplever nogle hyggelige fællesskaber både på og uden for banerne. STF ønsker at oprette et juniorudvalg for at styrke indsatsen i klubben på juniorfronten. Som forældre er det jer, der bedst kender jeres barns behov. Bestyrelsen er af den overbevisning, at børn trives bedst, når de oplever, at deres forældre interesserer sig aktivt også i fritiden, når der sker socialt samvær både på og uden for banerne. Bestyrelsen vil derfor gerne have et forpligtende samarbejde med forældrene, hvor juniorudvalget er bindeled mellem juniorerne, trænere og bestyrelsen. Juniorudvalget får selvfølgelig også bemyndigelse til at komme med gode forslag til aktiviteter samt står for sociale aktiviteter uden for banerne.
Interesserede kan kontakte Mikael Lindegaard.
 

Tennisskolen

Er du vild med tennis eller bare altid gerne ville prøve det, så læs med her

Er du mellem 7 og 12 kan du deltage i Sorø Tennisforenings tennisskole. Du behøver ikke at være medlem af tennisklubben. Det hele foregår på tennisbanerne ved Sorø Hallen, i Sorø i tidsrummet 9 – 15. Om onsdagen er forældrene velkomne til at spille med fra kl. 14.00 og vi slutter af med at hygge med kaffe, kage og sodavand.

Medbring: sportstøj, sportssko, madpakke, drikkedunk, solcreme og selvfølgelig godt humør. Tennisketcher kan lånes.

Pris: kr. 400 kr.

Tilmelding her på siden under EVENTS - Frist for tilmelding mandag d. 20/6-22

Tennisskolen gennemføres med mindst 12 tilmeldinger.

Spørgsmål: Mikael Lindegaard, tlf. 31 61 15 28 eller junior@soroetennis.dk

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram