Juniortennis i Sorø Tennisforening

2024

Udendørs sæsonen '24 er på vej med træning og en masse andre aktiviteter for juniorer.
Vi forventer at have fastlagt dage og tidspunkter for træning senest i slutningen af marts. Følg med på Facebook 

 

Udendørs Kontingent

Kontingent for juniorer er i 2024 er 900 kr. for juniorer omfatter både medlemskabet i klubben, fri benyttelse af baner (husk at bestille på nettet) samt træningen.

Træning

I år satser vi på vores egne trænere. Vi tror, at det giver mere til klublivet både på og uden for banerne, når trænerne er at finde på anlægget flere gange om ugen enten som trænere, spillere og i socialt samspil som aktive medlemmer. Sylvester står for juniortræningen i år. 

Træningshold deles op i forhold til alder. Træningen kommer til at foregå Onsdag og Fredag, 

Der er ikke træning i skolernes sommerferie.

Træning junior på følgende tidspunkter:

  • Hold 1 > Onsdag kl. 15.00 - 18.00 
  • Hold 2 > Fredag kl. 15.00 - 17.00

Tilmeld dig til junior træning her.  Men inden da, skal du oprette en profil på hjemmesiden, med mindre du allerede er medlem.
  

Forældreindsats

Vi håber, at STF er et sted, hvor børnene trives, og at de oplever nogle hyggelige fællesskaber både på og uden for banerne. STF ønsker at oprette et juniorudvalg for at styrke indsatsen i klubben på juniorfronten. Som forældre er det jer, der bedst kender jeres barns behov. Bestyrelsen er af den overbevisning, at børn trives bedst, når de oplever, at deres forældre interesserer sig aktivt også i fritiden, når der sker socialt samvær både på og uden for banerne. Bestyrelsen vil derfor gerne have et forpligtende samarbejde med forældrene, hvor juniorudvalget er bindeled mellem juniorerne, trænere og bestyrelsen. Juniorudvalget får selvfølgelig også bemyndigelse til at komme med gode forslag til aktiviteter samt står for sociale aktiviteter uden for banerne.
Interesserede kan kontakte Tine Kristensen - mail: junior@soroetennis.dk - tlf.: 22 52 28 47
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram