Klubmodul henter siden
Interne holdkamp
Tilmeldingsfrist er overskredet

Dette er et gratis tilbud for de medlemmer, der gerne vil spille kamp men hvor det stadig er svært at få en plads på de eksisterende ni hold i STF. 

(Spillere, der er stamspiller på et STF hold har ikke adgang til de interne holdkampe). Der håbes, at kampspil internt i klubben vil give nye spillere kamperfaring herunder indlæring af regler og doubletaktik samt et socialt fællesskab med andre medlemmer.

 

Du kan tilmelde et hold på mindst 4 personer - gerne to herrer og to damer.  Find gerne et godt holdnavn. Hvis du ikke har et hold, men gerne vil deltage så kontakte undertegnede. Jeg vil forsøge at finde andre spillere, der matcher dig. 

 

Der spilles fire doubler - (1 x damedouble, 1 x herredouble og 2 x mixeddouble) efter regler ved Tennis Easts holdkamp - det vil sige bedst af tre sæt hvor 3. sæt afgøres i match tiebreak. Holdkaptajnen er ansvarlig for at indgive resultater til undertegnede senest én uge efter kampen er afviklet.

 

Kampene spilles som regel om søndagen og der vil blive reserveret baner på anlægget. Du skal regne med ca. 3 kampe i forår og 2-3 kampe efter sommerferien. Hvis et hold ikke kan spille på den afsat tidspunkt er det holdets ansvar at finde et andet tidspunkt inden for 14 dage.

 

Der opfordres til at holdene spiser eller drikke en øl/vand/kaffe efter kampene - men det er selvfølgelig op til holdene.

 

Meld jer senest 15.5. under events. Husk at skrive de andre spillere på dit hold i kommentarfeltet.

Tilmeldte
9 /16
Tilmeldingsfrist
15.05.2024
Tidspunkt
19.05.2024 kl. 08.00 - 29.09.2024 kl. 15.00
Sted
STF
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram