STF Klubturnering 2022

  

Klubturneringen vil i år blive afviklet i perioden 13. juni – 28. august, med afslutning på finaledagen lørdag den 3. september.

Vi gentager succesen med Grønprik turneringsdag lørdag den 6. august 2022 - varighed 3-4 timer. Denne turnering er for begyndere og let øvede spillere som ikke har meget kamp erfaring. Man tilmelder sig individuelt. Indledende rundes individuelle resultater, afgør hvilke makker, man spiller sammen med i afsluttende runde. Turneringen bliver kun gennemført ved minimum 8 deltagere.

Tilmelding Grønprik: Tilmeld dig under EVENTS

 

Vi prøver igen i år at lave en +65 række søndag den 7. august. Man tilmelder sig individuelt, men alle kampene spilles som double kampe. Turneringsudvalget vil sammensætte nogle indledende puljer, hvor man skifter makker efter hver kamp. Det betyder at det er ens individuelle resultater som kommer til at tælle for at komme i semifinale/finale. Turneringen bliver kun gennemført ved minimum 8 deltagere.

Linda Hansen og Helle Pedersen er ansvarlig for +65rækken

Tilmelding +65 række: Tilmeld dig under EVENTS


Klubturnering:

Turneringsform - cupturnering:

Dvs. knald/fald kampe. 1. runde afvikles efter seedning. I lighed med sidste år, går alle vindere af 1. runde videre i A puljen, mens alle tabere går videre i B puljen. Dermed er alle sikret mindst 2 kampe.

Indledende runde i herresingle, hvor der spilles om at komme i A eller B pulje, kan annulleres af lavest rangerende spiller, hvis spilleren ikke ønsker at møde den stærke modspiller. dette skal gøres med det samme, når klubturnering er skudt i gang.

Vær opmærksom på at alle kampe spilles som bedst af 3 sæt.

+65 rækken afvikles med 3. sæt som et super-tie-break, med mindre der aftales 3 hele sæt inden kampstart.

Vedr. Doublehold. Hvis den ene tilmeldte bliver forhindret/skadet inden første spillet kamp, er det tilladt at finde en ny makker og give turneringsudvalget besked om ændringen. Efter første kamp i runden er spillet, er det ikke muligt at ændre makker.

Klubturneringen vil som tidligere kulminere i en finaledag lørdag den 3. september (hvis vejret ikke er med os, afvikles kampene i den efterfølgende uge).

Vi spiller i følgende rækker:

 

Udfordringstavlen som hænger i klubhuset vil være udgangspunkt for seedningen i vores klubturnering. Hvis man ikke deltager i udfordringstavlen, vil klubturneringsudvalget vurdere, hvordan den enkelte spiller skal seedes. Eventuelle spørgsmål til udfordringstavlen, bedes rettet til Henrik Leschly.

Finalerne lørdag den 3. september afvikles i følgende rækkefølge: Dame single A, Herre single A, Dame single B, Herre single B, Dame double A, Herre double A, Damedouble B, Herredouble B, Mix double A, Mix Double B, +65 double. Vi gør opmærksom på, at vi ikke flytter rundt på kamprækkefølgen på finaledagen.

Det koster kr. 50,00 pr. person for hver række der deltages i.

På finaledagen er STF vært ved en let frokost for spillere og publikum.

Hvis man er forhindret i at spille på finaledagen, SKAL man trække sig inden semifinalen.

Link tilmelding alle rækker: link fra hjemmesiden skal sættes ind her

 

SKYND JER AT TILMELDE JER STF KLUBTURNERING 2022 - Sidste frist er onsdag den 1. juni 2022.


Mvh STF klubturneringsudvalg

Susan Harslett Petersen Tlf. 60 67 74 11 Mail: susan@harslett.dk

Tine Guldborg Fich Tlf. 22 52 28 47 Mail: guldfich@gmail.com

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram